KDV
De Lelietuin

Kinderdagverblijf De Lelietuin biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We streven ernaar een opvoedingsklimaat te creëren dat nauw aansluit bij de opvoedingsstijl van ouders.

Bij Kinderdagverblijf De Lelietuin hechten we veel waarde aan kernpunten zoals geborgenheid, betrokkenheid en veiligheid.

Ons kinderdagverblijf werkt met verticale groepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden, variërend van 0 tot 4 jaar, samen worden opgevangen.

Waarom KDV De Lelietuin?

In de eerste vier levensjaren van uw kind leggen we de fundamenten voor een leven vol ontwikkeling. Dit omvat onder andere het bevorderen van sociaal gedrag, taalontwikkeling, het creëren van natuurbelevingen en het stimuleren van creativiteit. Ons doel is om kinderen zelfvertrouwen te geven en hen te inspireren tot een open en positieve levenshouding.

Kinderen die zich goed voelen en zelfverzekerd zijn, hebben namelijk een grotere capaciteit om kennis en vaardigheden te verwerven die hen in staat stellen om zich later succesvol in de maatschappij te bewegen.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Individuele aandacht voor uw kind
  • Een nauwe samenwerking met u als ouder
  • De mogelijkheid voor uw kind om te genieten van een warme maaltijd
  • Bekwame en deskundige pedagogisch medewerkers
  • Een goed doordacht pedagogisch beleid

Erkend leerbedrijf

Het feit dat we erkend zijn als leerbedrijf is voor ons van groot belang. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de kans om relevante praktijkervaring op te doen en kunnen ze rekenen op uitstekende begeleiding. Deze studenten zijn vaak zeer gemotiveerd en worden opgeleid volgens de meest actuele kwalificaties in hun vakgebied. Met hun frisse perspectieven brengen ze ook actuele vakkennis met zich mee, wat zorgt voor een vernieuwende kijk op ons werk.

Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Samenwerking met Sterk in Kinderopvang

Onze toewijding aan het voortdurend verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening is een essentieel onderdeel van wie we zijn. Voor ons is kwaliteit meer dan alleen een term in ons pedagogisch beleid; het is een belofte die we aan ouders en kinderen doen. Om deze belofte waar te maken, werken we nauw samen met Sterk in Kinderopvang. Zij helpen ons om scherp te blijven en voeren onafhankelijke toetsingen uit om te verifiëren of onze dagelijkse praktijk in lijn is met onze beleidsdoelstellingen.

Onze voornaamste aandachtspunten zijn de borging en verbetering van de kwaliteit van onze pedagogisch medewerkers, evenals het creëren van boeiende activiteiten en uitdagende ruimtes voor de kinderen. We geloven dat alleen door voortdurende groei en ontwikkeling de best mogelijke zorg en educatie aan de kinderen kunnen bieden.

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heeft u een LRK (Landelijk Registratienummer Kinderopvang) nodig.

Ons LRK-nummer voor de locatie in Zaandam is:
157542798
Locatie Zaandam: Symon Claeszstraat 9 1502VD Zaandam

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staan alle gastouders, beo’s en kinderdagverblijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang. GGD-inspecteurs kunnen dit register gebruiken om gegevens van kinderopvanglocaties te raadplegen. Voor specifieke nummers en adressen verwijzen we naar het daadwerkelijke register.

Uurtarieven

Als (toekomstige) ouder is het begrijpelijk dat u wilt weten wat de kosten zijn voor kinderopvang bij Kinderdagverblijf De Lelietuin. Bij ons zijn de tarieven inclusief luiers en voeding, waaronder een vers bereide warme lunch. Onze locaties zijn 11 uur per dag geopend, van 07.30 tot 18.30 uur, zodat we flexibel zijn om aan uw behoeften te voldoen. U kunt erop rekenen dat we elke maand een vast bedrag zullen factureren.

Het uurtarief bedraagt € 10,25.

Heeft u nog andere vragen?

Locatie

Symon Claeszstraat 9

1502 VD Zaandam

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07:30 – 18:30

Zaterdag & Zondag
optioneel in overleg

Contact

info@kdvdelelietuin.nl

06 29 17 19 39